Σεισμοσ Κρητη Σημερα / Σεισμοσ Σαμοσ / Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμός στη θαλάσσια - Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα .

Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Νέος ισχυρός μετασεισμός ταρακούνησε την κρήτη λίγο μετά τις 11 το βράδυ της δευτέρας . Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου 2021 μεγέθους 5,8 ρίχτερ. Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές.

Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Î
Î"ΙÎ' ΝÎ' ΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤÎ' Î"ΩÎ"ΕΚÎ'ΝΗΣÎ' ΚÎ'Ι ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ from 3.bp.blogspot.com
Ο ισχυρός σεισμός που είχε μεγάλη διάρκεια ταρακούνησε όλη την κρήτη ενώ έγινε αισθητός και στη σαντορίνη. Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Νέος ισχυρός μετασεισμός ταρακούνησε την κρήτη λίγο μετά τις 11 το βράδυ της δευτέρας . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα.

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου 2021 μεγέθους 5,8 ρίχτερ.

Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, τρίτη (28/09). Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Ο ισχυρός σεισμός που είχε μεγάλη διάρκεια ταρακούνησε όλη την κρήτη ενώ έγινε αισθητός και στη σαντορίνη. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου 2021 μεγέθους 5,8 ρίχτερ. Νέος ισχυρός μετασεισμός ταρακούνησε την κρήτη λίγο μετά τις 11 το βράδυ της δευτέρας . Μεγάλες υλικές ζημιές άφησε πίσω του ο ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο το πρωί της δευτέρας.

Νέος ισχυρός μετασεισμός ταρακούνησε την κρήτη λίγο μετά τις 11 το βράδυ της δευτέρας . Ο ισχυρός σεισμός που είχε μεγάλη διάρκεια ταρακούνησε όλη την κρήτη ενώ έγινε αισθητός και στη σαντορίνη. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου 2021 μεγέθους 5,8 ρίχτερ. Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα .

Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Î
Î"ΙÎ' ΝÎ' ΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤÎ' Î"ΩÎ"ΕΚÎ'ΝΗΣÎ' ΚÎ'Ι ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ from 3.bp.blogspot.com
Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, τρίτη (28/09). Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Ο ισχυρός σεισμός που είχε μεγάλη διάρκεια ταρακούνησε όλη την κρήτη ενώ έγινε αισθητός και στη σαντορίνη. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 23 χλμ βορειοδυτικά της .

Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός .

Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Νέος ισχυρός μετασεισμός ταρακούνησε την κρήτη λίγο μετά τις 11 το βράδυ της δευτέρας . Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου 2021 μεγέθους 5,8 ρίχτερ. Μεγάλες υλικές ζημιές άφησε πίσω του ο ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο το πρωί της δευτέρας. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Ο ισχυρός σεισμός που είχε μεγάλη διάρκεια ταρακούνησε όλη την κρήτη ενώ έγινε αισθητός και στη σαντορίνη. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, τρίτη (28/09). Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 23 χλμ βορειοδυτικά της .

Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Νέος ισχυρός μετασεισμός ταρακούνησε την κρήτη λίγο μετά τις 11 το βράδυ της δευτέρας . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός .

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 23 χλμ βορειοδυτικά της . Σεισμοσ Σαμοσ / Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμός στη θαλάσσια
Σεισμοσ Σαμοσ / Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμός στη θαλάσσια from media.enikos.gr
Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου 2021 μεγέθους 5,8 ρίχτερ. Μεγάλες υλικές ζημιές άφησε πίσω του ο ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο το πρωί της δευτέρας. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Νέος ισχυρός μετασεισμός ταρακούνησε την κρήτη λίγο μετά τις 11 το βράδυ της δευτέρας . Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός .

Μεγάλες υλικές ζημιές άφησε πίσω του ο ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο το πρωί της δευτέρας.

Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Ο ισχυρός σεισμός που είχε μεγάλη διάρκεια ταρακούνησε όλη την κρήτη ενώ έγινε αισθητός και στη σαντορίνη. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους μιας και έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Νέος ισχυρός μετασεισμός ταρακούνησε την κρήτη λίγο μετά τις 11 το βράδυ της δευτέρας . Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, τρίτη (28/09). Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 23 χλμ βορειοδυτικά της . Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές.

Σεισμοσ Κρητη Σημερα / Σεισμοσ Σαμοσ / Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμός στη θαλάσσια - Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα .. Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, τρίτη (28/09). Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Μεγάλες υλικές ζημιές άφησε πίσω του ο ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ που ταρακούνησε το ηράκλειο το πρωί της δευτέρας.